Εταιρική Ταυτότητα

Η Protech Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε., εδώ και αρκετά χρόνια πρωτοπορεί σε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και μηχανογράφησης σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών. Βασικός στόχος της Protech A.E. είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, προκειμένου εκείνοι να ασχολούνται απερίσπαστοι με το κυρίως αντικείμενο τους . Με αυτόν τον τρόπο η εταιρία μας κτίζει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους, επιτυγχάνοντας την αύξηση της επιχειρησιακής τους απόδοσης.

Πελάτες μας είναι:
Όσοι πιστεύουν στη δύναμη των νέων τεχνολογιών και επιθυμούν να προετοιμάσουν το μέλλον των επιχειρήσεών τους αξιόπιστα, στους εξής τομείς :

1)Γενικό εμπόριο – Τρόφιμα
Στον ευρύτερο χώρο του εμπορίου ( retail ) η Protech A.E παρέχει: από ένα απλό ταμειακό σύστημα (για τις ανάγκες ενός καταστήματος) μέχρι ένα ολοκληρωμένο δίκτυο φορολογικών ταμειακών ή POS συστημάτων, ζυγιστικές εφαρμογές και αυτοματοποιημένα επικοινωνιακά προγράμματα για σύνδεση των υποκαταστημάτων με την έδρα και ανταλλαγή στοιχείων ( on line ή off line ). Οι εφαρμογές μας είναι κατάλληλες για κάθε κατάστημα λιανικής πώλησης (Super Market, πολυκαταστήματα, αλυσίδες καταστημάτων, Franchise, Mini Markets κ.λ.π.). Η επιλογή του εξοπλισμού γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

2)Χώροι Εστίασης (Εστιατόρια, Bar, Ταβέρνες, Delivery, Fast Food Delicatessen, Food Courts, Hotel Restaurants, Snack Bars etc)
Ανάλογα με το μέγεθος και τον τρόπο λειτουργίας του χώρου εστίασης η Protech A.E παρέχει μηχανοργάνωση ενός σταθμού εργασίας ή και συνδυασμό πολλαπλών σταθμών, που περιλαμβάνουν:

  • Σύνθετα δίκτυα φορολογικών ταμειακών συστημάτων (ταμειακές ή POS).
  • Ολοκληρωμένες λύσεις λήψης και διαχείρισης παραγγελίας με οθόνες αφής ( touch screens) και ασύρματα τερματικά.
  • Πλήρες κύκλωμα παρακολούθησης και διαχείρισης του χώρου εστίασης.
  • Ολοκληρωμένα πακέτα εφαρμογών Synthesys που καλύπτουν τις ανάγκες κάθετων αγορών εστίασης, με προεγκατεστημένες εφαρμογές για απλές εγκαταστάσεις.
  • Aυτοματοποιημένα επικοινωνιακά προγράμματα για σύνδεση των υποκαταστημάτων με την έδρα και ανταλλαγή στοιχείων ( on line ή off line ).

Η Protech Α.Ε. κατέχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία τόσο στο σχεδιασμό και την οργάνωση όσο και στην παροχή, συντήρηση και υποστήριξη του απαιτούμενου εξοπλισμού και λογισμικού.
Η εταιρία μας διαθέτει την κατάλληλη εσωτερική υποδομή τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να προσφέρει αξιόπιστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες υποστήριξης προς τους πελάτες. Επενδύουμε συνεχώς σε έρευνα και ανάπτυξη ( Research and Development ) εφαρμόζοντας λύσεις τελευταίας τεχνολογίας. Εξετάζουμε κάθε νέα προοπτική σχετιζόμενη με προϊόντα και τεχνολογίες αιχμής και έχουμε τη δυνατότητα να τις κάνουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα και να τις αξιοποιούμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Προσφέρουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο προϊόντων, ευέλικτο και συγχρόνως τεχνολογικά εξελιγμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες κάθε σύγχρονου επιχειρησιακού περιβάλλοντος. Πάντα στο πλάι του επιχειρηματία, αναλύουμε μαζί τις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησης και προτείνουμε λύσεις που την κάνουν πιο ανταγωνιστική, λειτουργική και εξυπηρετική προς τους πελάτες της.